Cursus VIScoach Bilthoven

07 februari 2018

07 feb

Vind je het leuk om binnen de hengelsportvereniging activiteiten voor de jeugd te organiseren maar zoek je inspiratie? Dan is de cursus VIScoach wellicht iets voor jou. Sportvisserij Nederland organiseert deze cursus 7 februari in Bilthoven.

In Nederland vissen jaarlijks een half miljoen kinderen jonger dan 14 jaar en komen op deze manier op een leuke manier in contact met de natuur. Deze kinderen zijn lid van een hengelsportvereniging om te kunnen vissen in viswater in de omgeving. Door kinderen goed te begeleiden nemen we als georganiseerde hengelsport verantwoordelijkheid voor de zorg voor de vissen, het water en de natuur. Om hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseert Sportvisserij Nederland de Cursus VIScoach en Cursus VISmeester voor vrijwilligers van hengelsportverenigingen.

Cursus VIScoach
Op ons verzoek wordt de cursus VIScoach op 8 januari 2018 gegeven in ons kantoor in Uitgeest. Daarnaast is er een cursus VIScoach op 7 februari in Bilthoven. De cursus omvat één avond van 19:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. 

Resumé: de cursus VIScoach wordt gegeven op:
> maandagavond 8 januari 2018, kantoor Sportvisserij MidWest Nederland, Populierenlaan 78 1911 BM UITGEEST
> woensdagavond 7 februari 2018
, kantoor Sportvisserij Nederland, Leyenseweg 115, 3721 BC BILTHOVEN

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven voor de cursus VIScoach. 

Vragen?

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met onze adviseur jeugd Peter Duijnhoven, peter@smwn.nl