De uitslag van de zeeviswedstrijd vindt u hier.


Zeeviswedstrijd 7 oktober (met jeugdvak)
Iedereen met VISpas kan meedoen!

Er wordt gevist van 10.00 uur tot 14.00 uur op het strand van Wijk aan Zee. Er zijn 5 vakken en er wordt met 1 hengel gevist. Het inschrijfgeld is 10 euro. Naast individuele deelname kun je ook met een team (korps) meedoen. Een korps bestaat uit 5 teamleden (die dus ook individueel prijzen kunnen winnen). Een korps betaalt 15 euro extra inschrijfkosten.
Alle aas is toegestaan, behalve zachte krab. Ook geur en smaakstoffen zijn niet toegestaan. Het wedstrijdreglement van SVN is van toepassing (behalve de haakmaat die is vrij).
Er zijn prijzen voor de winnaar in ieder vak, voor degenen met de meeste cm vis en voor teams. Zoals altijd is er een mooie prijzentafel.


Voor de jeugd t/m 16 jaar is er een apart wedstrijdvak. Voor hen zijn ook mooie prijzen te winnen. Het inschrijfgeld is hier 5 euro.

Vanaf 7.30 uur is het verzamelen bij café De Zon aan de Voorstraat 54, 1949 BJ in Wijk aan Zee. Betalen kan ter plekke. Voor iedere deelnemer ligt een kleine attentie klaar.

Met behulp van onderstaand inschrijfformulier, kan je inschrijven voor het federatief kampioenschap zeevissen 2018 op 7 oktober.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.