cursus wedstrijdcontroleur

Voor wie?
De Cursus Wedstrijdcontroleur is een eendaagse cursus. Tijdens de Cursus Wedstrijdcontroleur leert u alles wat nodig is om aan de slag te gaan als wedstrijdcontroleur. Belangrijk is uiteraard dat u als wedstrijdcontroleur goed op de hoogte bent van de regels en voorschriften en deze op een goede manier toepast. Uw belangrijkste taak is tenslotte ervoor te zorgen dat de wedstrijd soepel en eerlijk volgens de regels verloopt. Hieronder de promo van de DVD Wedstrijdcontroleur:

Wat leert u?


Tijdens de Cursus Wedstrijdcontroleur leert u werken met de wedstrijdreglementen voor de NK's Zoetwater­hengelen en de Topcompetitie. Voor "zoute" wedstrijden biedt deze cursus eveneens een goede basis. Ook leert u wat uw verdere taken als controleur tijdens een viswedstrijd inhouden, waar u op moet letten en controleren en hoe u aan het eind van de wedstrijd de weging op een goede manier uitvoert. Hiervoor is onder andere basiskennis van de herkenning van de Nederlandse zoetwatervissen noodzakelijk.

Tenslotte wordt tijdens de cursus behandeld hoe een viswedstrijd wordt voorbereid en hoe een viswedstrijd wordt afgerond, inclusief jurering, puntentelling en prijs­uitreiking, maar ook het resp. voorbereiden (uitzetten) en opruimen van het wedstrijdtraject, een verant­woorde­lijkheid van de organisatie en wedstrijdleiding, waar u als controleur deel van uitmaakt.

Cursusdata

Kijk hier voor het overzicht van cursussen van Sportvisserij Nederland en schrijf je direct in.Kosten: GRATIS voor personen afkomstig uit een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging of federatie.

Om u direct in te schrijven voor de cursus KLIK HIER

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.