Kleine VISpas


Voor de sportvissers die geen lid willen zijn van een aangesloten hengelsportvereniging is er en vervangend document: de Kleine VISpas. Met de Kleine VISpas kun je met één hengel en een beperkt aantal aassoorten in een beperkt aantal wateren vissen. Die wateren staan in de bijhorende Kleine Lijst van Viswateren. De Kleine VISpas vormt samen met de Kleine Lijst van Viswateren (PDF) de schriftelijke toestemming om te mogen vissen.


De Kleine VISpas met beperkte mogelijkheden kun je direct online bestellen via het Bestelformulier Kleine VISpas. Zelf halen bij het postkantoor kan ook. Het postkantoor kan een balievergoeding vragen van € 2,50. Is de Kleine VISpas toch niet wat je zoekt?

Kijk direct met de VISpascheck welke VISpas wel bij je past!

Lees hier de algemene voorwaarden gebruik Kleine VISpas.


Indien je als sportvisser uitgebreidere mogelijkheden wilt hebben om te vissen, bijvoorbeeld het vissen met twee hengels, of op roofvis of in veel meer viswater, dan kun je beter lid worden van een hengelsportvereniging. De aangesloten hengelsportverenigingen geven de VISpas uit. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde hengelsportvereniging bij u in de buurt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.