Cursus VIScoach en VISmeester

Om meer vislessen op basisscholen te kunnen geven, gaan wij ons netwerk van jeugdbegeleiders/VIScoaches en VISmeesters uitbreiden. Hiertoe komen wij graag in contact met vrijwilligers die VISmeester willen worden. Nadat u de cursussen VIScoach en VISmeester bij Sportvisserij Nederland hebt gevolgd, volgt u een praktijkstage. De bedoeling is dat u hierna zelfstandig visles kunt en gaat geven.

Wilt u ook deel uitmaken van ons netwerk van VISmeesters? Neem dan contact op met ons kantoor. Onze medewerkers geven u uitleg over het traject van ‘VISmeester worden’.

Verenigingen willen graag meer jeugdbegeleiders/VIScoaches opleiden. Een goede mogelijkheid hiervoor biedt Sportvisserij Nederland die een aantal keren per jaar de cursus VIScoach verzorgt. Op de website van Sportvisserij Nederland kunt u zien op welke data de cursussen VIScoach en VISmeester worden gegeven. Tevens kunnen vrijwilligers van aangesloten verenigingen zich daar gratis inschrijven voor deelname aan deze cursussen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.