Cursus VIScoach en VISmeester

Om meer vislessen op basisscholen te kunnen geven, gaan wij ons netwerk van jeugdbegeleiders/VIScoaches en VISmeesters uitbreiden. Hiertoe komen wij graag in contact met vrijwilligers die VISmeester willen worden. Nadat je de cursussen VIScoach en VISmeester bij Sportvisserij Nederland hebt gevolgd, volg je een praktijkstage. De bedoeling is dat je hierna zelfstandig visles kunt en gaat geven.

Wil jij ook deel uitmaken van ons netwerk van VISmeesters? Neem dan contact op met ons kantoor. Onze medewerkers geven jou uitleg over het traject van ‘VISmeester worden’.

Verenigingen willen graag meer jeugdbegeleiders/VIScoaches opleiden. Een goede mogelijkheid hiervoor biedt Sportvisserij Nederland die een aantal keren per jaar de cursus VIScoach verzorgt. Op de website van Sportvisserij Nederland kunt u zien op welke data de cursussen VIScoach en VISmeester worden gegeven. Tevens kunnen vrijwilligers van aangesloten verenigingen zich daar gratis inschrijven voor deelname aan deze cursussen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.