Geslaagde thema-avond jeugdwerk

0 302
28 feb

Gisteravond was de thema-avond jeugdwerk in Broek op Langedijk. Een prima avond op een sfeervolle locatie, Museum de Broekerveiling. Maar liefst 27 jeugdvrijwilligers waren aanwezig en wisselden ideeën en ervaringen voor de organisatie van jeugdactiviteiten uit.

Na een boeiende brainstormsessie presenteerde adviseur jeugd Peter Duijnhoven diverse acties die verenigingen kunnen ondernemen om jeugd enthousiast te maken voor het vissen maar ook dat ze blijven vissen. Na afloop kregen de deelnemers nog een goodiebag met allerlei handige materialen mee naar huis. We vonden het een superleuke en nuttige avond en willen de deelnemers nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en mooie inbreng.
Heb je deze avond gemist en zoek je inspiratie voor de organisatie van jeugdactiviteiten? Tip: Kijk dan eens op deze pagina's van SVN en van MidWest.

En denk ook nog even aan de (gratis) cursus VIScoach. Deze cursus van een avond wordt binnenkort gegeven in Uitgeest en Bilthoven.

   

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.