Presentjes en prenten voor vissers rond Den Helder

0 1820
07 jan

Gisteren gingen onze BOA's samen met een controleur van HSV Den Helder langs wateren rond Den Helder. Een mooie en belangrijke samenwerking omdat de verenigingscontroleurs de ogen en oren langs de waterkant zijn.

Er zijn in totaal 40 vissers gecontroleerd op het hebben van de VISpas en de VISplanner app of de gezamenlijke lijst van viswateren. Vrijwel alle vissers hadden de zaken prima op orde en kregen hiervoor een aardigheidje van de hengelsportvereniging.

Twee vissers werden op heterdaad betrapt op het vissen met levend aas. In plaats van het presentje van de vereniging, kregen beide “vissers” een proces verbaal van elk € 380,00 (excl. €9,- administratiekosten CJIB). Uit deze controle blijkt wederom dat controle (helaas) nog steeds nodig is. Ook in het komende jaar zullen onze BOA’s weer op- en langs het water controleren.
Wellicht ten overvloede, onze boa’s controleren alleen op de ingebrachte viswateren die in de gezamenlijke lijst van viswateren staan.

Wilt u als verenigingscontroleur samen met de BOA’s op pad? Neem dan contact op met ons kantoor in Uitgeest of stuur een mail naar natasja@smwn.nl


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.