Viscentrum gehandicapten zoekt enthousiaste vrijwilligers

0 1901
29 nov

Het viscentrum voor gehandicapten in Abcoude zoekt enthousiaste vissers die wat tijd voor een ander over hebben. Ze zoeken vooral mensen die op doordeweekse dagen minstens 2 dagen per maand beschikbaar zijn en op korte termijn kunnen inspringen. Woont u in Amsterdam of Abcoude en omgeving? Heeft u kennis van en ervaring in het (wit)vissen? Dan is dit vast iets voor u!

De vrijwilligers van Stichting Viscentra Gehandicapten willen het gehandicapten en ouderen mogelijk maken op een veilige en beschermde plek te kunnen vissen. Daartoe beschikt het centrum over een aangepast Viscentrum bij het Fort Abcoude, met speciaal daarvoor aangelegde vissteigers. Het visbestand in de fortgracht bestaat voornamelijk uit voorn, zeelt, brasem en karper.


Om het vissen voor mensen met een handicap en ouderen mogelijk te maken is er behoefte aan enthousiaste vissers, die onze bezoekers met het vissen kunnen helpen. Uw inzet maakt het mogelijk voor gehandicapten en ouderen om een fijne visdag te beleven. De Stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers.


De vrijwilligers eten tussen de middag samen


Waarom zou u zich aanmelden?
U kunt uw kennis en ervaring met anderen delen;
U bouwt nieuwe sociale contacten op;
U combineert uw hobby met het helpen van uw medemens;
U bent op een prachtige locatie;
Uw reiskosten worden vergoed.

Meer informatie?
Of nog beter, aanmelden als vrijwilliger?
Mail uw naam en telefoonnummer naar
planviscentrum@gmail.com en wij bellen u snel terug.
Zie ook: www.viscentrumgehandicapten.nl

Een impressie van een dag bij het viscentrum kunt u hier lezen.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.