Nederlands Kampioenschap baarsvissen

0 497
16 okt

We moesten ditmaal voor deze wedstrijd verzamelen in De Oude Herberg in Oudesluis. Dit is een locatie waar we normaal nooit komen voor een wedstrijd. Hsv “t Voorntje uit Wieringerwaard was ditmaal onze gastheer en hebben voor een goed viswater gezorgd.

Het was met al het riet wel moeilijk vissen maar de goede vangsten maakte een hoop goed. Het werd een spannende wedstrijd want veel vissers eindigden dicht bij elkaar met kleine verschillen. Alleen Jeroen Buis bleef vanaf de eerste stek iedereen voor met 4 stekken boven de 40 baarsjes met alleen de laatste onder de 20 baarsjes. 

Andre van Kleef verspeelde de eerste plaats in de eerste stek want daar had hij slechts 22 baarsjes. Remco Heida had er ook in de eerste stek 22 maar had in de andere stekken ook net iets te kort baarsjes. Verder werd er door iedereen goed vis gevangen want als de laatste er evengoed nog 52 heeft dan is deze daar ook nog dik mee tevreden. In totaal werden er 5647 baarzen gevangen wat een gemiddelde is van 110,7 per visser. 

Ook het weer werkte prima mee met een lekker zonnetje en het was gelukkig met al dat riet windstil
Na de prijsuitreiking waarbij iedereen een prijsje had ging een ieder tevreden en voldaan naar huis.

KLIK HIER voor de Uitslag

Auteur: C.B.Emmaneel
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.