Jeugdbegeleidersdagen 2018

0 742
21 sep

Dit najaar organiseren wij in elke regio een geheel verzorgde dag voor jeugdbegeleiders als blijk van waardering voor hun inzet voor het jeugdwerk binnen hun vereniging(en).

Heeft u zich dit jaar ingezet voor het vissen voor en door de jeugd? Door te assisteren bij vislessen op scholen en/of jeugdactiviteiten van uw vereniging of zelfs door leerzame activiteiten voor jeugdige sportvissers te organiseren. Sportvisserij MidWest Nederland juicht dit toe en wil u hiervoor bedanken. Wij nodigen u van harte uit voor de jeugdbegeleidersdag in de regio waaronder uw vereniging valt. 

Datum

Regio *

Zaterdag 20 oktober 2018

Jeugdbegeleidersdag regio Noord                                                              

Zondag 28 oktober 2018

Jeugdbegeleidersdag regio West

Zaterdag 3 november 2018

* Meer informatie
Voor de uitnodiging met meer informatie klikt u in bovenstaand schema op de jeugdbegeleidersdag in de regio waaronder uw vereniging valt. Heeft u vragen, neem dan graag contact op met adviseur Peter Duijnhoven, peter@smwn.nl

Aanmelden
Er zijn geen kosten aan uw deelname verbonden, maar wij vragen u om zich tijdig aan te melden voor deelname. Meer informatie vindt u in de uitnodiging van de betreffende jeugdbegeleidersdag. 

Doel van de jeugdbegeleidersdagen 
Het samenbrengen van jeugdbegeleiders uit de verschillende regio's om ervaringen van het jeugdwerk uit te wisselen en elkaar te inspireren. Zo worden nieuwe ideeën en plannen geboren en dit komt weer ten goede aan de vissende jeugd.

          

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.