Vierde barbeeldag wordt mooier dan ooit! Mis het niet!

0 392
12 sep

Op zaterdag 22 september organiseren Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland voor de vierde keer de barbeeldag. Locatie is opnieuw Camping de IJsselhoeve in Veessen. Na de grote successen van eerdere jaren, pakken ze het dit jaar nog grootser aan!

Nieuw dit jaar is een demoplein direct aan de IJsseloever en een loodruilbeurs. Ook hebben we deze keer een loterij met mooie prijzen! Deze vierde editie van de barbeeldag staat als een huis en belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden, wat je niet mag missen!

Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom. De toegang is natuurlijk weer gratis. Ook is er volop gratis parkeergelegenheid aan het begin van de camping. Bij aankomst word je verwelkomd door de parkeerbegeleiders en je krijgt direct een overzichtelijke programmaflyer. De hele dag wordt opgeluisterd door spreekstalmeester Marco Kraal, hij zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen.

Meer over deze dag lees je op de site van Sportvisserij Oost Nederland

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.