Simon van der Kolk de eerste wedstrijdcoach van MidWest Nederland

0 490
21 aug

Vandaag ondertekende Simon van der Kolk het allereerste contract als wedstrijdcoach voor de federatie Sportvisserij MidWest Nederland.

Simon van der Kolk is geen onbekende binnen de wedstrijdvisserij. Naast dat hij koppelmaat is van Jan van Schendel, vist hij niet onverdienstelijk mee in de top van de open wedstrijden.

Met zijn kennis en ongekende enthousiasme gaat hij de wedstrijdvisserij binnen de federatie naar een hoger niveau tillen. Hierbij is er specifieke aandacht voor de jeugdige talenten. Simon heeft veel ervaring om de jeugd op een positieve manier te ontwikkelen tot een betere visser. Maar de coach ziet het ook als zijn taak om het aantal deelnemers bij wedstrijden te vergroten en talenten te scouten. De clubkampioenschappen (waarvoor de eerste verenigingen zich hebben aangemeld) wordt het eerste project waar u de kersverse wedstrijdcoach kunt ontmoeten.

We zijn trots dat Simon van der Kolk de allereerste wedstrijdcoach is van Sportvisserij MidWest Nederland en kijken uit naar een goede en productieve samenwerking.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.