Inschrijven voor karperwedstrijd Nacht van de Nacht

0 547
17 aug

Ook dit jaar organiseert de Karpercommissie weer de koppelwedstrijd tijdens tijdens de Nacht van de Nacht. Van 27 op 28 oktober, 24 uur vissen, de dag zien overgaan in de nacht en het vervolgens weer licht zien worden. Er is zoals altijd een mooi prijzenpakket en voor iedereen ligt er een goodiebag klaar. Maar.... schrijf je snel in want er kunnen een beperkt aantal koppels meedoen.

Tijdens het jaarlijkse evenement Nacht van de Nacht van de milieufederatie organiseert de karpercommisssie van Sportvisserij MidWest Nederland een koppel karperwedstrijd. Dit jaar is het wedstrijdtraject het Noord-Hollands kanaal nabij Purmerend. 

Er zijn 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol. Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bestaat uit € 50 per koppel. 

De wedstrijd begint op 27 oktober om 12:00 uur en duurt tot zondag 28 oktober 12:00 uur.
Tijdens de wedstrijd staat de natuur en met name de mystiek en schoonheid van de nacht centraal.
Je kan in deze 24 uur de overgang van de dagdelen goed zien en vooral de opbouw naar een rustige en stille nacht met een prachtige hemel tot gevolg is fantastisch om mee te maken. Samen met een mooie vangst maakt dit het plaatje compleet.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.