Verslag federatiekampioenschap jeugd U15 U20 U25

0 403
17 jul

Onlangs werd het federatief jeugdkampioenschap gehouden. Er deden 22 deelnemers aan deze zonovergoten dag aan het Hilversumskanaal mee.

Op zaterdag 7 juli is het federatiekampioenschap jeugd U15 U20 U25 gehouden
aan het Hilversums Kanaal ter hoogte van de Invalide visplaats.

De 22 individuele deelnemers in de verschillende leeftijdsklassen kwamen onder begeleiding van familie samen in het restaurant van Ottenhome gelegen aan het water de Wijde Blik ongeveer 5 minuten van het wedstrijdparcours. Na een drankje werd er geloot en kon men zich naar het water begeven.

De weergoden waren ons goed gezind, een zon overgoten dag met nagenoeg geen wind. Na het eerste fluitsignaal kon er gevoerd worden de een direct met voerballen de ander voorzichtig met de cup. Het 2de fluitsignaal en de strijd kon beginnen. Strakke hengels en geconcentreerde vissertjes.

Er werd direct al hier en daar vis gevangen en ook al de eerste kleine brasem. Die grotere brasems zouden aan het eind van de wedstrijd de doorslag geven.

Na het wegen gingen alle deelnemers en ouders/begeleiders terug naar restaurant Ottenhome waar onder het genot van een drankje werd nagepraat over de wedstrijd. Natuurlijk werden de categorie winnaars in het zonnetje gezet en gehuldigd, maar iedere deelnemer won een prijs.

Rest ons nog de eenieder te bedanken voor hun assistentie tijdens dit prima verlopen federatiekampioenschap aan het prachtige Hilversum Kanaal.

De uitslag staat hieronder en staat eveneens op de site

(Met dank aan de wedstrijdcommissie voor het verslag)

De foto's van de wedstrijd gemaakt door Florian Wijsman staan op facebook
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.