Weekoverzicht berichten op facebook

0 426
05 jul

In de afgelopen week is er een aantal berichten op facebook gezet. Veelal korte berichten of fotoseries van activiteiten. Bij deze een overzicht.

Vorig weekend was de jeugdVISdag in Amsterdam. Een warme dag aan de Amstel waar 58 deelnemers enthousiast menig vis vingen. Er staan maar liefst twee albums met plaatjes van deze dag op facebook.

Eveneens vorig weekend was de voorselectie voor het NK dobbervissen (regio Gooi en Eemland/ Randmeren). De foto's zijn er, de uitslag is wel bekend maar nog niet binnen. 

Marcel Noort, lid van onze commissie zeevissen, is de nieuwe bondscoach van het damesteam kustvissen geworden.

In Nijkerk (stoomgemaal Arkemheen) geeft Marco Kraal op 10 juli een lezing '100 jaar Zuiderzeewet en de gevolgen voor de visstand en de visserij. 

Voor in de agenda: de eerste zondag in oktober is het federatief kampioenschap zeevissen. Op facebook is alvast een evenement aangemaakt maar uiteraard volgt op deze site t.z.t meer informatie.

En vooral niet vergeten..... op 29 september is het clubkampioenschap voor verenigingen. Doet uw vereniging mee?

Aanstaande zaterdag is aan het Hilversumskanaal  het federatief kampioenschap voor de jeugd. Leuk om even te gaan kijken!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.