Wie is de beste?

0 383
21 jun

Op 29 september kunnen verenigingen tegen elkaar strijden tijdens het federatieve clubkampioenschap 2018. Gaat uw vereniging er met de wisseltrofee vandoor?

Vorig jaar won HSV Sikkens de grote trofee. Op 29 september krijgt uw vereniging de kans om hem te winnen. 
Na het succes van 2018, zal er ook in 2019 een clubkampioenschap zijn. Een kampioenschap waarbij de hengelsportverenigingen kunnen strijden tegen mekaar om de beste club van Sportvisserij MidWest Nederland.

29 september wordt deze wedstrijd gevist aan het Noord-Hollands kanaal. Dit is op het traject van pontje Akersloot tot aan de HVC van Alkmaar. Iedere vereniging aangesloten bij de federatie Sportvisserij MidWest Nederland kan meedoen.

Een vereniging kan zoveel wedstrijdvissers afvaardigen als ze willen, echter in de uitslag zullen alleen de beste 5 scores meetellen. De vereniging die kampioen is van onze federatie strijd in de landelijke finale op 27 oktober. Klik hier voor meer informatie over de landelijke finale.

Wil je als vereniging kans maken om clubkampioen te worden? Meld je dan HIER AAN


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.