Coole jeugdVISdag in Amsterdam (30 juni)

0 780
20 jun

Een keer vissen of juist beter leren vissen? Dat kan tijdens de jeugdVISdag op 30 juni in Amsterdam. Iedereen tussen de 9 en 18 jaar is welkom!


Op zaterdag 30 juni is er een supergave jeugdVISdag aan de Amstel ter hoogte van het Amstelpark. Ervaren vissers leren de kinderen diverse technieken voor het verantwoord vissen op onder andere voorn, brasem, karper, snoek, snoekbaars, baars en snoekbaars. Er wordt vanaf de kant maar ook vanuit boten gevist.

Deelname is gratis en materialen zijn aanwezig. De organisatie van deze dag is in handen van hengelsportverenigingen uit gemeenten Amsterdam, Zaanstreek, Weesp en Hilversum.

Iedereen tussen de 9 en 18 jaar kan meedoen aan de jeugdVISdag.

Aanmelden kan tot 28 juni via een e-mail naar peter@smwn.nl of bij de organiserende verenigingen. Vermeld graag naam, geboortedatum, adresgegevens en als onderwerp ‘aanmelden jeugdvisdag Amsterdam’.

Meer weten over de jeugdVISdagen? Klik dan hier.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.