WPC prachtig evenement om sportvisserij op de kaart te zetten

0 393
19 jun

De World Predator Classic is de grootste internationale roofviswedstrijd die er is. De WPC bestaat uit een bootevenement en een streetfish wedstrijd. Volgend jaar worden de wedstrijden in ons werkgebied gehouden en daar zijn we best trots op.

Met Sportvisserij Nederland hebben we destijds een werkbezoek aan de Engeland gebracht. Hier zijn onder ander contacten met de organisatie van WPC uit voortgekomen. Begin dit jaar zijn we gevraagd voor een samenwerking in 2019. Dit grootse en toonaangevende evenement gaat dan op de Randmeren plaatsvinden. Zo'n 50 boten met deelnemers uit alle hoeken van Europa vertoeven dan een week in en rond Harderwijk.

Rondom het evenement is een aantal feestelijke activiteiten. De WPC is een prachtig evenement om de sportvisserij voor een breed publiek groots op de kaart te zetten. Samen met de Snoek Harderwijk en een aantal andere partijen zijn we met de eerste voorbereiding begonnen. Voor het streetfishdeel zijn we nog in gesprek en zal later duidelijk worden waar deze georganiseerd gaat worden. Inmiddels hebben we Nederland als sportvisland gepromoot in het internationale WPC blad.

Doordat we in 2019 het evenement steunen, hebben we de gelegenheid gekregen om een team af te vaardigen voor de wedstrijd dit jaar in Hellevoetsluis. Michael Stalenhoef en Jeroen Eijssens visten vorige week namens team Sportvisserij MidWest. Meer weten over dit evenement? Kijk dan eens op de site van de WPC.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.