Zondag finale van de competitie streetfishing in Amsterdam

0 385
19 jun

Nieuwsgierig welke grote roofvissen in het stadswater van Amsterdam zwemmen? Kom dan zondag 24 juni kijken bij de finale van de competitie streetfishing aan de grachten en het IJ in Amsterdam. Zo’n 60 jongeren proberen zoveel en zo groot mogelijke snoek, snoekbaars en baars te vangen.

Streetfishing is een jonge, hippe en coole manier van het vissen op roofvis met lichte materialen in een stedelijke omgeving. Het is makkelijk, kost weinig tijd en je vist op plekken waar je normaal niet zo snel gaat vissen. Bovenal staat dat er verantwoord met de vissen wordt omgegaan en alle gevangen vis wordt teruggezet.
De wedstrijden waren in Alkmaar, Utrecht, Zaandam, Amersfoort, Haarlem. De grote finaledag vindt dus plaats in Amsterdam. Wie sleept de prachtige hoofdprijzen in de wacht en wie gaan er vandoor met de dagprijzen? Zal het team uit Amsterdam in de prijzen gaan vallen nu ze in eigen water vissen?

Iedereen die wil zien welke roofvissen uit het Amsterdamse water komen (en weer terug gaan) is van harte welkom om te komen kijken. De wedstrijd is van 10.00 uur tot 14.00 uur. De wedstrijd wordt georganiseerd door Sportvisserij MidWest Nederland in nauwe samenwerking met Algemene Hengelsportvereniging Amsterdam. 

De uitslagen van de reeds geviste wedstrijden staan hier.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.