Nog enkele plaatsen vrij bij viswedstrijd mindervaliden

0 435
06 jun

Volgende week zaterdag, 16 juni, is de jaarlijkse visdag voor mindervaliden. Met begeleiding van ervaren vissers hebben deelnemers met een lichamelijk of verstandelijk handicap een prachtdag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Vissen lijkt zo vanzelfsprekend voor bijna twee miljoen Nederlanders, maar voor een kleine groep sportvissers is dat absoluut niet zo. Zeker langs de kust en in het zoute water zijn er weinig voorzieningen voor mindervalide sportvissers.

De commissie zeevissen van Sportvisserij MidWest Nederland organiseert daarom jaarlijks een visdag voor mindervaliden. Iedere deelnemer maakt dan onder begeleiding kans op de vangst van een zeevissoort zoals bot, tong, zeebaars en wijting.
De wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur en vindt plaats langs het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid.
Start (koffie/thee) en afsluiting (gezellige prijsuitreiking) van deze dag zijn in Grand Café Kruiten in IJmuiden

Als u wilt meedoen aan deze visdag dan kunt u zich aanmelden via info@smwn.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met 0251-318882 (Maikel van Breugel).

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.