Prijsuitreiking 3 juni door zangeres Samantha Steenwijk (The Voice)

0 467
24 mei

Zondag 3 juni komen zo’n veertig jongeren en zestig dames naar het Zwaansmeer in Uitgeest om te vissen. Er zijn diverse clinics en er worden informele wedstrijden gevist. Zangeres Samantha Steenwijk, 2e bij The Voice of Holland en zelf sportvisser komt voor de dames de prijsuitreiking doen.

In de ochtend is de clinic voor de jeugd. Kinderen en jongeren leren van ervaren vissers hoe ze (nog) beter kunnen wedstrijdvissen. Na diverse clinics gaan ze een wedstrijd vissen.

Aan het eind van de ochtend strart de visdag voor dames. Het is de eerste keer dat een evenement als dit wordt georganiseerd. In korte tijd hebben zestig vrouwen zich aangemeld en daarmee zat de visdag voor dames al snel vol. Jong, oud, ervaren en onervaren doet aan de visdag mee. Ook hier wordt gestart met diverse clinics. Na de gezellige boerenlunch wordt er door koppels een wedstrijd gevist waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Rond vier uur komt
Samantha Steenwijk de prijsuitreiking doen.

Bij de jeugd zijn nog enkele aanmeldingen mogelijk (info@smwn.nl), de damesvisdag zit vol. U bent van harte welkom om aan het Zwaansmeer te komen kijken.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.