Cursus VIScoach in Broek op Langedijk (12 juni)

0 592
16 mei

Vind je het leuk om binnen de hengelsportvereniging activiteiten voor de jeugd te organiseren maar zoek je inspiratie? Dan is de cursus VIScoach wellicht iets voor jou. Sportvisserij Nederland organiseert deze cursus 12 juni in Broek op Langedijk (Noord-Holland).

In Nederland vissen jaarlijks een half miljoen kinderen jonger dan 14 jaar en komen op deze manier op een leuke manier in contact met de natuur. Door kinderen goed te begeleiden nemen we als georganiseerde hengelsport verantwoordelijkheid voor de zorg voor de vissen, het water en de natuur. Om hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseert Sportvisserij Nederland de cursus VIScoach en cursus VISmeester.
Op ons verzoek geeft Sportvisserij Nederland op dinsdagavond 12 juni een cursus Viscoach in Museum Broekerveiling te Broek op Langedijk. Via deze link kunnen jeugdvrijwilligers van uw vereniging zich direct aanmelden voor de Cursus VIScoach. Let op! Aanmelden kan tot 31 mei aanstaande.Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.