Cursus VIScoach in Noordwijk

0 745
16 mrt

Zoek je inspiratie en activiteiten om jeugdige sportvissers enthousiast te maken voor het vissen? Dan is de cursus VIScoach wellicht iets voor jou. Sportvisserij Nederland organiseert deze gratis cursus 19 april in Noordwijk (ZH).

In Nederland vissen jaarlijks een half miljoen kinderen jonger dan 14 jaar en komen op deze manier op een leuke manier in contact met de natuur. Deze kinderen zijn lid van een hengelsportvereniging om te kunnen vissen in viswater in de omgeving. Door kinderen goed te begeleiden nemen we als georganiseerde hengelsport verantwoordelijkheid voor de zorg voor de vissen, het water en de natuur. Om hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseert Sportvisserij Nederland de Cursus VIScoach en Cursus VISmeester voor vrijwilligers van hengelsportverenigingen.

Cursus VIScoach
Op ons verzoek wordt de cursus VIScoach op 19 april 2018 gegeven in Noordwijk (ZH). De cursus omvat één avond van 19:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. Daarnaast is er 12 juni 2018 een cursus VIScoach in Broek op Langedijk

Resumé: de cursus VIScoach wordt gegeven op:
> donderdagavond 19 april 2018, clubgebouw HSV De Sportvisser, Bosweg 2a, 2202 NV NOORDWIJK (ZH).
> donderdagavond 12 juni 2018, Museum Broekerveiling, Museumweg 2, 1721 BW BROEK OP LANGEDIJK

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven voor de cursus VIScoach. 

Vragen?

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met onze adviseur jeugd Peter Duijnhoven, peter@smwn.nl 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.