Komend weekend nog meer karper uitzettingen

0 2242
21 nov

Nog meer uitzetnieuws! Komende zondag zijn er in het hele federatiegebied karper uitzettingen.

Geestmerambacht
In het Geestmerambacht, Langedijk vindt komende zondag 26 november een spiegelkarperuitzet plaats. In samenwerking met het recreatieschap Geestmerambacht, HSV de Langedijker en HSV Alkmaar is er mooi uitzetplan op tafel gekomen. Na goed overleg en goedkeuring door het waterschap Hollands Noorderkwartier ligt er nu een mooi uitzetplan waarvan komende zondag de eerste uitzetting is. Om ongeveer 09.00 worden aan de kant van de Klaregroetweg de vissen te water gelaten.

Lelystad
Daarna rijdt de leverancier door naar Lelystad. Daar vindt in het kader van het SKP Hoge/Lage Vaart de laatste uitzetting plaats. Op de Zuiveringweg in Lelystad zullen de karpers op de foto gaan en vervolgens worden ze uitgezet.

Soest, Amersfoort, Woudenberg en Veenendaal
Tenslotte is er de tweede uitzetting van het deelproject Valleikanaal en Eem. Op 4 locaties worden er mooie karpers uitgezet, te weten; Soest, Amersfoort, Woudenberg en in Veenendaal. We weten niet exact hoe laat de karpers in deze plaatsen het water ingaan.

Alle projecten zijn tot stand gekomen door goede samenwerking tussen de hengelsportverenigingen en de federatie Sportvisserij MidWestNederland. De uitzettingen worden gecoördineerd door de federatieve Karpercommissie en met hulp van vrijwilligers van de verenigingen gaan de karpers het water in!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties