Karperuitzet in de haven van Huizen

0 706
15 nov

Zaterdag 18 november worden in de haven van Huizen 250 kg Tsjechische spiegels en 150 kg edelschubkarpers uitgezet. Je kunt nog een karper adopteren!

Dit is de tweede uitzetting in het kader van het SpiegelKarper Project (SKP) Zuidelijke Randmeren (ZRM). Sportvisserij MidWest Nederland ondersteunt het project onder andere door een financiering. Dit jaar kun je ook weer spiegels adopteren voor 10 euro per stuk. Zowel HSV Ons Genoegen Almere als HSV Naarden Bussum hebben ieder al 25 karpers geadopteerd. Wie volgt?

Je kunt een karper adopteren door tien euro (of meer) over te maken op NL 16 INGB 0004652822 tnv project SKP-ZRM. Ter plekke betalen mag ook.

Voor dat tientje wordt je naam op de plank gezet met ‘jouw’ karper erbij. Je krijgt bericht als jouw karper wordt gevangen.

De vis arriveert rond 11.30 in de haven van Huizen. De mannen van de karpercommissie SKP-ZRM zijn omstreeks 10.00 uur aanwezig om de zwembaden te installeren en met water te vullen. Hulp is ook dan al van harte welkom!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Frijters en Joris Weitjens subcommissie SKP-ZRM (karpercommissie MidWestnederland), jorisweitjens@upcmail.nl

Gerelateerde berichten
Facebook reacties