Nieuwe wedstrijdsteigers langs de Leidsche Vaart

0 585
26 sep

Vorige week zijn langs de Leidsche Vaart bij Woubrugge 25 nieuwe vissteigers opgeleverd voor HSV De Brasem. Sportvisserij Nederland heeft samen met Sportvisserij MidWest Nederland een financiële bijdrage geleverd om dit mogelijk te maken.

Tijdens de werkzaamheden voor de dijkverbetering door het Hoogheemraadschap van Rijnland konden de vissteigers mooi worden meegenomen in het werk van de aannemer. Het stuk langs de vaart leent zich namelijk erg goed voor het wedstrijdvissen. Het was dan ook een grote wens van de vereniging om hier goede sportvisserijmogelijkheden te behouden. Met 25 ruime wedstrijdsteigers blijven de activiteiten van de vereniging op dit gebied gegarandeerd voor de toekomst.

Ter gelegenheid van de opening werd gesproken door Piet van Berkel (voorzitter van HSV de Brasem), Jan van de Bovenkamp (vice-voorzitter Sportvisserij MidWest Nederland) en Marco Kastelein (Heemraad bij Rijnland). Daarbij werd over en weer dank uitgesproken voor een goede en prettig verlopen samenwerking en het mooie resultaat.

Meer foto's en het hele verslag staan op de site van Sportvisserij Nederland.

Bron: Sportvisserij Nederland

Gerelateerde berichten
Facebook reacties