Weesper Hengelaars Bond opent eigen clubhuis

0 454
12 sep

Afgelopen vrijdag bereikte de AWHB een mijlpaal. In het bijzijn van diverse gemeente- en sportvisserijbestuurders openden zij hun eigen clubhuis.

Na vele gesprekken en uren voorbereiding was het afgelopen februari eindelijk zover dat de eerste paal de grond in kon voor het clubhuis van de Algemene Weesper Hengelaars Bond.
De vereniging die al sinds 1908 bestaat, maar altijd alleen een schuilhut had bij hun bootjeshaven, heeft nu een volwaardig onderkomen.
Op vrijdag 8 september werd het clubhuis geopend. Na een toespraak door Dhr. Ton Dalmulder, voorzitter van de AWHB, werd door de burgemeester van Weesp, dhr Bochove, in het bijzijn van de wethouder Sport, mevrouw Heijstee de openingshandeling verricht.
De burgemeester viste met een werphengel de sleutel op, waarna hij de deur van het clubhuis kon openen. Daarna konden alle genodigden een kijkje nemen.
Het clubhuis gaat o.a. dienstdoen als locatie voor jeugdcursussen, uitvalsbasis voor wedstrijden en vergaderruimte.
De vereniging kreeg voor de realisatie o.a. financiële steun van Sportvisserij Nederland, Sportvisserij MidWest Nederland, de Rabobank, de gemeente Weesp en de architect Stork & Albrecht. Daarnaast werkten vele vrijwilligers van de vereniging mee om samen met de aannemer het clubhuis te bouwen.

Foto's en tekst: AWHBGerelateerde berichten
Facebook reacties