JLpikeBUSTERS NL winnaar competitie streetfishing 2017!

0 1093
27 jun

Vooraf beloofde het al een zeer spannende finaledag te worden en niets bleek minder waar! De omstandigheden waren perfect en al voor het welkomstwoord en de briefing stonden de deelnemers te trappelen om te beginnen. Na het startschot stoven de teams uiteen om de beste plekken in Amsterdam te bereiken en al snel kwamen de eerste berichten over de vangsten binnen. In eerste instantie grove baarzen en al snel ook de snoekbaarzen.

Het traject in Amsterdam staat niet bekend om uitstekende snoekvangsten, maar er werden hier en daar toch enkele gevangen. Een snoek van 79 cm gevangen door Andre van Santen van Arnhem Street predators bleek de grootste van de dag. De snoek van 93 cm, die gevangen was in Zaandam door Rob Pannengieter van SFA 2, bleek uiteindelijk de grootste snoek van de gehele competitie te zijn. Tijdens de finale werden er maar liefst 3 baarzen van 42 cm gevangen en na bestudering van de foto’s werd de baars van Arjan van de Kleut van Streetfishingteam Zeewolde tot grootste baars van de dag en ook de gehele competitie gekozen. De winnaars van vorig jaar, Team Double Hookup, lieten zich tijdens de finale goed van zich horen door zowel de grootste snoekbaars van de dag en tevens de hele competitie te vangen. Met 81 cm wist Lucas Koetsier een waar kasteel boven te halen. Mede dankzij die grote vis wisten ze ook nog eens de eerste plek in het dagklassement te bemachtigen. In het eindklassement maakten zij daardoor een flinke sprong, maar een topklassering was al niet meer in zicht. Dat de drie teams die vooraf op een gedeelde eerste plek stonden een goede dagklassering konden gebruiken voor de eindoverwinning was zeker. Er werd door ieder team heel goed vis gevangen en het kon dus alle kanten op. Uiteindelijk was er voor de nieuwkomers HSV Haarlem Street Pirates een prachtige derde plaats. De tweede plaats is veroverd door de Dropshot Junkies van HSV Vischlust, Barsingerhorn. Met een tweede plaats in de dagklassering bestond er echter geen twijfel aan de uiteindelijke winnaars van de Streetfishing competitie 2017: JLPikeBustersNL van HSV Leeuwarden! Zij mochten onder luid applaus, uit handen van SMWN bestuurder Ron Gatowinas, de enorme wisselbeker en prijzen van Gosnoekbaars, Fishingadventures en FoxRage in ontvangst nemen.

Bij de start van de competitie is er een goed gevulde goodiebag uitgereikt aan elke deelnemer. Deze goodiebag is gesponsord door; Konger-PikeXL, Pro-Perch.nl, Hengelsport Rik, Next Level Fishing en PikeMasterLures.
Alle dagprijzen zijn gesponsord door Raven Hengelsport.
De grootste vissen over de gehele competitie kregen prijzen van Konger-PikeXL.
De prachtige eindklassementsprijzen zijn mogelijk gemaakt door GoSnoekbaars, FishingAdventures en FoxRage.

Het is weer een ontzettend leuke competitie geweest waarbij de sportvisserij weer uitstekend op de kaart gezet is. Alle organiserende verenigingen, vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk deelnemers; Bedankt en tot volgend jaar!

Alle foto's zijn te bekijken op onze Facebookpagina; 

In het Parool is een leuk stuk geschreven over de competitie; 

Een item op Radio NH over streetfishing is te horen via;
http://www.nhnieuws.nl/nhlunchroom
luister op 26 juni, 12.00-13.00 vanaf minuut 47.55Derde plek gewonnen door HSV Haarlem Street Pirates.


Tweede plek gewonnen door Dropshot Junkies HSV Vischlust Barsingerhorn.


Eerste plaats gewonnen door JLpikeBUSTERS NL HSV Leeuwarden.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties