Zaterdag visdag voor mindervaliden aan Noordzeekanaal

0 994
13 jun

Op zaterdag 17 juni gaan ongeveer 30 sportvissers met een handicap genieten van de jaarlijkse viswedstrijd langs het Noordzeekanaal. Een dag waar zowel bij de deelnemers als bij de begeleiders (ervaren zeevissers) het enthousiasme er altijd van af spat.

Vissen lijkt zo vanzelfsprekend voor bijna twee miljoen Nederlanders, maar voor een kleine groep sportvissers is dat absoluut niet zo. Zeker langs de kust en in het zoute water zijn er weinig voorzieningen voor mindervalide sportvissers.

Onze commissie zeevissen organiseert daarom jaarlijks een visdag voor mindervaliden. Iedere deelnemer maakt dan onder begeleiding kans op de vangst van een zeevissoort zoals bot, tong, zeebaars en wijting.

Deze wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door Bakker Bertram, Hengelsport Rik, Goedvolk Hengelsport en Grand Café Kruiten.

De dag start om 8.00 uur met koffie bij Grand Café Kruiten in IJmuiden, wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur is langs het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid. Na afloop is de prijsuitreiking bij Kruiten.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties