Cursus Viscoach in Den Haag, geef je op!

0 902
07 apr

In Nederland vissen jaarlijks een half miljoen kinderen jonger dan 14 jaar. Deze kinderen zijn lid van een hengelsportvereniging om te kunnen vissen in viswater in de omgeving. Door kinderen goed te begeleiden, nemen we als georganiseerde hengelsport verantwoordelijkheid voor de zorg voor de vissen, het water en de natuur. Om hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseren we de Cursus VIScoach en Cursus VISmeester.



Cursus op locatie

Op vrijdagavond 21 april is er van 19.00 uur tot 22.30 uur een extra Cursus VIScoach op locatie in het clubgebouw van de ’s Gravenhaagse Hengelsportvereniging (GHV). Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Ben jij dus namens je hengelsportvereniging vaak actief met jeugdvissers en wil je graag nog een aantal tips & trucs bij leren om de jeugd te enthousiasmeren voor de hengelsport? Meld je dan snel aan!

Aanmelden en meer informatie

Meld je HIER direct aan voor de Cursus VIScoach. Meer weten over de cursus Viscoach? Klik HIER.  
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met adviseur jeugd Peter Duijnhoven via peter@smwn.nl of tel: 0251-318882. 


Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Als je als vrijwilliger wilt deelnemen aan de Cursus VIScoach, moet je wel een VOG aanvragen. De aanvraagprocedure VOG is vereenvoudigd en eventuele kosten worden vergoed door Sportvisserij Nederland.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties