Vacature: voorzitter en leden Commissie van Beroep

0 2489
13 apr

Sportvisserij MidWest Nederland heeft een Commissie van Beroep ingesteld. Deze commissie besluit met betrekking tot geschillen over besluiten van het bestuur, commissies en geschillen tussen de aangesloten leden. Voor deze commissie zoeken we een voorzitter en leden.

De Commissie van Beroep bestaat uit vijf leden. De voorzitter en twee van de leden
dienen over een juridische achtergrond te beschikken met ervaring en kennis van procedurele omgang met geschil, bezwaar en beroep. De overige leden dienen specifieke kennis en ervaring met de hengelsport / visserij te hebben.
De leden worden op voordracht van het bestuur door de algemene ledenvergadering benoemd voor vier jaar. De commissie wordt ondersteund door een secretariaat.

Tijdsinvestering.
De benodigde tijd voor het commissielidmaatschap is sterk afhankelijk van het aantal keren dat een beroep op de commissie wordt gedaan en is daardoor moeilijk in te schatten. Het gaat naar verwachting om een beperkt aantal dagdelen per jaar.

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een voorzitter en leden. Wat verwachten wij van de kandidaten?
•Van de voorzitter en minimaal twee leden: ervaring met het houden van hoorzittingen en/of juridische procedures;
•Voor de voorzitter geldt nog aanvullend: aantoonbare ervaring met het leiden van vergaderingen en fungeren als voorzitter;
•In staat zijn tot zelfstandige en onafhankelijke oordeelsvorming;
•Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
•Beschikken over oplossend vermogen.

Wat bieden wij?
De voorzitter en leden ontvangen een vergoeding per bijgewoonde vergadering en een reiskostenvergoeding. In verband met de functie van de voorzitter zal een onderscheid tussen de voorzitter en de leden worden gemaakt.

Meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Frits Jager, voorzitter van de sportvisserij MidWest Nederland, jager@smwn.nl

Interesse?
Solliciteren kan tot en met april 2017. U kunt uw reactie (met CV) richten aan het Bestuur Sportvisserij MidWest Nederland, Populierenlaan 78, 1911 BM  Uitgeest.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.