Nacht van de nacht

(Deze wedstrijd zit inmiddels helemaal VOL, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Volgend jaar nieuwe kansen, houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten)

Tijdens het jaarlijkse evenement Nacht van de Nacht organiseert de karpercommisssie van Sportvisserij MidWest Nederland een koppel karperwedstrijd. De Nacht van de Nacht is een landelijk evenement van de milieufederatie waarbij het genieten van de nacht en duisternis voorop staat. Daarnaast besteden we aandacht aan het gebruik van loodvervangers en het belang van een schone visstek. Dit jaar vind de wedstrijd plaats op het Noord-Hollands kanaal nabij Purmerend. Zoals altijd zijn er mooie prijzen te winnen en er ligt voor iedere deelnemer een goed gevulde goodiebag klaar.

De wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag 27 oktober 12:00 uur en duurt tot zondag 28 oktober 12:00. Tijdens de wedstrijd staat de natuur en met name de mystiek en schoonheid van de nacht centraal. Je kan in deze 24 uur de overgang van de dagdelen goed zien en vooral de opbouw naar een rustige en stille nacht met een prachtige hemel tot gevolg is fantastisch om mee te maken. Samen met een mooie vangst maakt dit het plaatje compleet. 


Er zijn 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol. Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 50 euro per koppel. Dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer: NL19RABO0165873108 t.n.v. Sportvisserij MidWest Nederland, onder vermelding graag uw voor en achternaam toevoegen. 

Hieronder kun je je aanmelden:

Aanmeldformulier

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.