Ondersteuning jeugdwerk

Sportvisserij MidWest Nederland ondersteunt haar aangesloten verenigingen op verschillende onderdelen bij de uitwerking en promotie op het gebied van jeugdsportvisserij. Welke onderdelen dit zijn, leest u in het aanvraagformulier ondersteuning jeugdwerk.
Kijk onder downloads voor handige promotiedocumenten voor jeugdactiviteiten. 

Om het jeugdbeleid te realiseren, is er voor Sportvisserij MidWest Nederland een adviseur in dienst: Peter Duijnhoven (12 uur per week). Samen met u kan hij de hengelsport voor jeugd ontwikkelen en begeleiden. Peter helpt u om jeugd bij de vereniging en op scholen te leren vissen en te laten vissen. Dit alles op een voor de jeugd aansprekende, eigentijdse manier. Schroom niet een afspraak met Peter te maken om één of meerdere punten op jeugdgebied te bespreken.

Inspiratie voor jeugdactiviteiten het hele jaar door

Veel verenigingen maken jaarplannen. In dit artikel vindt u een aantal suggesties voor activiteiten die u door het jaar heen kunt organiseren. In het plaatje hieronder ziet u activiteiten die andere verenigingen door het jaar heen organiseren voor hun jeugd.

Voor advies over het organiseren van jeugdactiviteiten kunt u contact opnemen met Peter Duijnhoven, adviseur jeugdzaken, peter@smwn.nl


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hier kunt u de speciale editie van de nieuwsbrief over jeugdzaken lezen.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.