Jeugdwedstrijden

Wil jij beter leren (wedstrijd)vissen en een keer aan het Open Nederlands Kampioenschap Zoetwatervissen voor junioren deelnemen? Dat kan, alleen dien je je dan eerst te plaatsen via een selectiewedstrijd. In elk van de vier regio’s (Noord, West, Randmeren en Gooi & Eemland e.o.) van Sportvisserij MidWest Nederland wordt ieder jaar een selectiewedstrijd voor het Open NK junioren georganiseerd. Er zijn drie leeftijdscategorieën, U15, U20 en U25, waarbij je leeftijd op 31 december van het voorafgaande kalenderjaar bepalend is. 

Wil je aan een selectiewedstrijd deelnemen dan dien je in het bezit te zijn van een geldige (jeugd)vispas van een aangesloten vereniging. Meld je vervolgens op tijd aan bij jouw vereniging en zij regelen jouw inschrijving. Want wat is er nu leuker dan je als jonge visser tijdens een spannende wedstrijd te plaatsen voor een Nederlands Kampioenschap? 

(Jeugd)VISpashouders in bovengenoemde leeftijdscategorieën kunnen ook meedoen aan het jaarlijkse Federatiekampioenschap jeugd. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.