Activiteiten tijdens Nationale Hengelsportdag (27 mei)

0 2108
27 mei

Iedereen vist mee op Nationale Hengeldag! Op 27 mei organiseren hengelsportverenigingen leuke activiteiten. Hieronder ziet u de activiteiten die bij ons bekend zijn.

Het thema dit jaar is streetfishing. De volgende wedstrijd in Amersfoort van de competitie streetfishing is dit keer daarom tijdens Nationale Hengeldag en dus op een zaterdag ipv zondag.  

Ons Stekkie in Zeewolde heeft een route door Zeewolde uitgezet  waar vissers en niet vissers kennis kunnen maken met streetfishing maar ook met andere vismethodes.

De Vaart Poscar organiseert een viswedstrijd voor de Nieuwegeinse jeugd en die uit de regio. Het evenement wordt gehouden tussen 10:00 en 13:00 aan de Rietput in de wijk Zandveld. Deelname is gratis en vergunning is niet nodig. Heb je geen hengel, lokvoer en maden dan heeft de vereniging deze voor je.

Bij HSV De Bilt kunnen jong en oud meedoen met vliegvissen. Materiaal is aanwezig en iedereen is welkom aan de Snoeksloot 62 in Houten.

HSV Wilnis organiseert jaarlijks op Nationale Hengeldag een rondleiding langs hun wateren zodat met name de nieuwe leden de goede visstekken leren kennen. Na afloop is er nog gelegenheid om te vissen.

De federatie organiseert tijdens Nationale Hengeldag  samen met HSV Ons Genoegen Enkhuizen een clinic wedstrijdvissen voor dames en de jeugd. Ervaren wedstrijdvissers leren de deelnemers de kneepjes van wedstrijdvissen. Aanmelden kan nog!

De HVZ (Zaandam eo) organiseert tussen 9.00 uur en 13.00 uur een gezellige koppelwedstrijd tussen HVZ jeugd en familieleden.

De jeugd (en ouders) uit Nijkerk en omgeving is tussen 9.00 uur en 13.00 uur van harte welkom bij  Hoop op Geluk in Nijkerk. Zij organiseren een hengelsport doe-dag. Het clubhuis Visburg ligt aan de Watergoorweg 87a in Nijkerk. 

Dit is een aantal voorbeelden van activiteiten die verenigingen en de federatie op 27 mei organiseren. Als uw vereniging ook een activiteit heeft dan horen we dat graag (esther@smwn.nl).

Verenigingen die een activiteit organiseren kunnen bij Sportvisserij Nederland een promotiepakket aanvragen.
Zodra er meer activiteiten van verenigingen bij ons bekend zijn dan maken we daar uiteraard melding van.Gerelateerde berichten
Facebook reacties