Clubkampioenschappen

Pak jij die beker?
Op zaterdag 22 oktober gingen 9 verenigingen met totaal 80 deelnemers de strijd aan op het Noordhollandskanaal tussen Akersloot en de Betoncentrale. Deze is na een spannende strijd gewonnen door HSV Kennemerland. In het hun bekende NoordHollandsKanaal bleken de vissers van deze club net te sterk voor de andere 8 verenigingen.

Het clubkampioenschap zal ook dit jaar in één wedstrijd op 21 oktober aan het Noordhollandskanaal tussen Akersloot en de Betoncentrale worden gevist. Inschrijven kan nog door even contact op te nemen met één van onze medewerkers op kantoor.

De beste club van Nederland
De winnaars van onze federatie zullen tegen winnaars van de andere federaties strijden in een spannende finale, deze vindt plaats op 28 oktober. Welke vereniging mag zich dit jaar de beste van Nederland noemen?

Wedstrijdreglement
Om het wedstrijdreglement in te zien en te downloaden: klik hier
Het clubkampioenschap is bedoeld voor teams van hengelsportverenigingen. Je kunt je als individuele sportvisser ook aanmelden voor de bekerstrijd. Wij zorgen dat je bij het juiste team/hengelsportvereniging wordt ingedeeld.