Wedstrijden, leuk om aan mee te doen!

Iedere sportvisser wil graag meer en grotere vissen vangen. Veel sportvissers doen ook graag mee aan een viswedstrijd. Leuk, gezellig, leren en ervaring opdoen, kijken of je beter bent en meer kunt vangen dan je collega vissers (onderlinge competitie). Wedstrijdvissen is in principe een individuele sport, maar kan tevens goed in teamverband worden beoefend.

Klik HIER voor de wedstrijdkalender 2017 Sportvisserij MidWest Nederland.
Klik HIER voor wat je moet weten over het wedstrijdseizoen 2017.

Meedoen aan regionale en landelijke wedstrijden 
Wedstrijdvissen is binnen veel verenigingen een belangrijke verenigingsactiviteit. Door de hengelsportfederaties en Sportvisserij Nederland worden regionaal en landelijk viswedstrijden georganiseerd. Leden kunnen hieraan meedoen (in hetzelfde jaar bij de verschillende selecties en NK's voor dezelfde hengelsportvereniging, behoudens het NK Clubs) en federatief of zelfs Nederlands Kampioen worden. Een titel om trots op te zijn, op het erepodium en het Wilhelmus dat wordt gespeeld. 

Open Nederlandse kampioenschappen
Jaarlijks worden door Sportvisserij Nederland verschillende Open Nederlandse Kampioenschappen georganiseerd. Voor junioren U15/U20/U25, heren, heren 55+ en dames, individueel en voor teams, zoet en zout, op zee vanaf boten en vliegvissen. Om deel te kunnen nemen aan een Nederlands Kampioenschap dient men eerst een regionale voorselectie te vissen.

Selectiewedstrijden Open NK's Zoetwatervissen
Klik in het menu op de REGIO waaronder de vereniging, waarvan je lid bent, valt voor meer informatie over deze (selectie)wedstrijden Zoetwatervissen. Wil je deelnemen aan een selectiewedstrijd? Meld je dan aan via jouw vereniging.
Wedstrijden Noord/West
Wedstrijden Randmeren/Gooi & Eemland 


Wedstrijden op federatief water aanvragen?
Ook bestaat de mogelijkheid om wedstrijden op federatief water te houden, om een wedstrijd aan te vragenKlik hier!


Klik HIER of op onderstaande afbeelding voor de wedstrijdkalender 2017 Sportvisserij MidWest Nederland.