Visles op de basisschool

Hoe groot is de grootste vis die je in Nederland tegen kunt komen? Wat is een blauwneus? Hoe oud kan een snoek worden? Hoe planten palingen zich voort? Op die vragen en alle anderen die je nog kunt bedenken, krijg je antwoord tijdens de visles van de Sportvisserij MidWest Nederland. En dat niet alleen:na de biologieles gaan we natuurlijk ook vissen. Met de professionele begeleiding is het bijna zeker dat je vis vangt!

Visles op jullie school?

Ben je taal en rekenen een beetje zat en lijkt het je leuk een keer visles op jouw school te krijgen? Vraag je meester of juffrouw dan om te bellen met de Sportvisserij MidWest Nederland: 0251 - 318882 of te mailen naar vislessen@smwn.nl . We komen graag bij jouw school langs om visles te geven! Voor meer informatie over de vislessen download je hier de folder.Websites: leuk en leerzaam


Wil je nog meer leuke dingen lezen over vissen? Kijk dan eens op de volgende websites:


www.vissenschool.nl vormt een onderdeel van de website van Sportvisserij Nederland. Je vindt er hartstikke veel informatie én leuke spelletjes over vissen.

Speciaal voor jeugdige vissers bestaat een vernieuwd magazine en een super vette website: Stekkie Magazine en stekkie.nl.