ACTUEEL

Inspiratie voor jeugdactiviteiten het hele jaar door

Veel verenigingen maken jaarplannen. In dit artikel vindt u een aantal suggesties voor activiteiten die u door het jaar heen kunt organiseren. In het plaatje hieronder ziet u activiteiten die andere verenigingen door het jaar heen organiseren voor hun jeugd.
Voor advies over het organiseren van jeugdactiviteiten kunt u contact opnemen met Peter Duijnhoven, adviseur jeugdzaken, peter@smwn.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hier kunt u de speciale editie van de nieuwsbrief (juni 2016) over jeugdzaken lezen.


Sportvisserij MidWest Nederland ondersteunt haar aangesloten verenigingen op verschillende onderdelen bij de uitwerking en promotie op het gebied van jeugdsportvisserij. Welke onderdelen dit zijn, leest u in het ‘aanvraagformulier ondersteuning jeugdwerk’. Wellicht dat u bepaalde wensen hebt die hier niet aan de orde komen. Dat is mogelijk omdat wij slechts de meest genoemde wensen bespreken. Maak dan uw specifieke wens aan ons kenbaar. Wij proberen zo veel mogelijk aan de wensen van de verschillende verenigingen tegemoet te komen.

Om het jeugdbeleid te realiseren, is er voor Sportvisserij MidWest Nederland een adviseur in dienst: Peter Duijnhoven (12 uur per week). Samen met u kan hij de hengelsport voor jeugd ontwikkelen en begeleiden. Peter helpt u om jeugd bij de vereniging en op scholen te leren vissen en te laten vissen. Dit alles op een voor de jeugd aansprekende, eigentijdse manier. Schroom niet een afspraak met Peter te maken om één of meerdere punten op jeugdgebied te bespreken.