Schrijf uw jeugdleden in voor een spetterende jeugdVISdag!

0 1321
04 jul

De afgelopen jaren is er hard gewerkt om meer jeugd enthousiast te maken voor het vissen en niet zonder resultaat! Bij veel verenigingen is het aantal jeugdleden toegenomen en stijgt nog steeds. Om de vissende jeugd betrokken te houden organiseert Sportvisserij MidWest Nederland op zondag 2 september 2012 een jeugdVISdag.

Wie van jongs af aan vist heeft vast wel eens gedroomd over een megasnoek of gigantische karper. Hoe je die moet vangen lees je wel in visboeken en visbladen, maar wie vertelt je 1 op 1 de fijne kneepjes van onze hobby? Juist daar is de jeugdVISdag op ingericht.

Tijdens vier clinics maken jeugdleden van 8 t/m 17 jaar van de aangesloten hengelsportverenigingen regio’s Noord en West kennis met veel facetten en specialismen van de sportvisserij. Zij vissen tijdens de jeugdVISdag op roofvis vanuit de boot, knopen de ultieme onderlijnen voor het karpervissen, leren vliegvissen op forel en krijgen tips en trucs tijdens witvissen met de vaste hengel of feeder en zelfs de matchhengel.

Tal van specialisten, waaronder enkele bekende sportvissers, geven tekst en uitleg over nieuwe en beproefde manieren om vis te vangen. Natuurlijk is er ook aandacht voor de fascinerende onderwaterwereld, visherkenning en sport & spel.

Aan de jeugdVISdag kunnen maximaal 160 jeugdleden van verenigingen uit regio’s Noord en West deelnemen. VOL = VOL op basis van het tijdstip van aanmelden door de vereniging.

Voor meer informatie over de jeugdVISdag KLIK HIER

Gerelateerde berichten
Facebook reacties